Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Tânăr vâlcean, RĂNIT GRAV pe o trecere de pietoni din Sibiu

Luni seara, neatenția uni șofer a dus la producerea unui accident de circulație în Sibiu. Un tânăr, de 29 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a fost lovit în plin chiar pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu.

Vâlceanul traversa regulamentar, când a fost lovit de un autoturism condus de un sibian de 51 de ani. Acesta din urmă conducea pe banda 2 și nu a oprit la trecere, deși pe banda 1 era oprit un autobuz pentru a acorda prioritate pietonului angajat în traversare, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Tânărul a ajuns la spital în stare foarte gravă. A trecut însă noaptea cu bine, iar acum este conștient. ”Pacientul este internat pe secția de neurochirurgie. Are traumatism cranio-facial, hematom subdural, adică lovitură la creier, contuzie pulmonară, fracturi la coaste. Este stabil, iar medicii încearcă tratarea hematomului prin medicație înainte de a se gândi la operație”, a explicat Decebal Toderiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu, pentru oradesibiu.ro.