Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: arhiva Vocea Valcii

Tâlhar trimis după gratii

Foto: arhiva Vocea ValciiÎn dimineaţa zilei de miercuri, 20 aprilie, în jurul orei 07.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi de către Z. Iulia, că a fost lovită cu pumnii şi picioarele de către un bărbat necunoscut, care apoi i-a smuls geanta din mână şi a fugit.

Conform verificărilor poliţiştilor, s-a stability că victima a fost abordată de un bărbat necunoscut, în jurul orei 6:00, într-o autogară din Râmnicu Vâlcea, cu care a purtat o discuţie. După o jumătate de oră, Z. Iulia a părăsit autogara însoţită de acelaşi bărbat, iar după o distanţă parcursă împreună, bărbatul a trântit persoana vătămată la pământ, a lovit-o cu pumnii şi cu picioarele şi a reuşit să-i smulgă geanta din mână.

În urma activităţilor specifice, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au stabilit identitatea persoanei bănuite de comiterea faptei de tâlhărie. Este vorba despre tănărul D. Constantin, de 38 de ani, care prin violenţă a deposedat persoana vătămată de geanta personală în care se aflau un telefon mobil, suma de 200 lei şi documente personale.

Valoarea prejudiciului a fost estimat la aproximativ 2000 de lei.

Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri şi în baza probatoriului administrat în cauză, s-a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. În prezent, D. Constantin este încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Cel în cauză va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.