Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Şofer ARESTAT după ce a „secerat” mai multe persoane la Pietrari

Beat criţă, un şofer de 30 de ani, din Pietrari, a spulberat trei persoane care mergeau pe marginea drumului. Accidentul a avut loc sâmbătă, 31 august a.c., în jurul orei 03.05, atunci când Liviu G., a condus un autoturism pe DC 151, iar la km 0+250 m, pe fondul consumului de alcool a lovit un grup de persoane care se deplasau pe partea dreapta a părţii carosabile. În urma impactului, trei persoane au fost grav rănite: Gheorghe B., de 59 ani, din comuna Pietrari, diagnostic ,,politraumatism prin accident rutier, TCC, traumatism toraco-abdominal, după care a fost transportat la Spitalul Floreasca; Maria B., de 54 ani, din comuna Pietrari, diagnostic TCC, traumatism toraco-abdominal, contuzie şold drept,contuzie genunchi drept prin accident rutier; Nicolae Z., de 27 ani, din comuna Pietrari diagnosticul ,,TCC acut minor, fractură occipitala, traumatism coloană cervicală, traumatism arc vertebral.

Şoferul vinovat a fugit de la faţa locului, fiind găsit ulterior de poliţişti la domiciliul său. Testat cu aparatul etilotest, el avea o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. „Au fost întocmite acte premergătoare art.196, vătămare corporală din culpă, art. 336, alin. 1, conducere sub influenţa alcoolului şi art. 338, alin. 1, părăsirea locului accidentului din Codul Penal” – susţine purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

În după-amiaza de duminică, 31 august 2014, poliţiştii şi procurorii au decis să-l reţină pe şoferul Liviu G., urmând ca acesta să fie propus pentru mandat de arestare preventivă.

Foto: arhivă