Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ŞOCANT: Tâlhărie cu CUŢITUL la gât în RÂMNICU VÂLCEA

Caz incredibil în municipiul Râmnicu Vâlcea, acolo unde o tânără a fost tâlhărită în plină stradă şi forţată, sub ameninţarea unui cuţit, să îşi scoată bunurile din geantă şi să i le dea infractorului. Incidentul s-a produs în noaptea de 12 spre 13 septembrie a.c., în jurul orei 01.00, când victima, Iulia Elemna N. – 25 de ani, mergea liniştită spre casă. La un moment dat însă, în calea ei a apărut Constantin Denis Deaconescu, de 24 de ani, din comuna Lăpuşata, care i-a pus cuţitul la gât şi a forţat-o să îi dea suma de 300 de lei, cheile de casă, actele, dar şi alte bunuri personale pe care tânăra le avea în geanta de umăr.

După ce a tâlhărit-o şi a ameninţat-o, infractorul a fugit de la faţa locului, iar tânăra tâlhărită a sunat la 112. Femeia le-a povestit poliţiştilor toată întâmplarea şi le-a dat câteva semnalmente ale agresorului. Numai aşa, poliţiştii au putut să-l identifice pe Constantin Denis Deaconescu, un tânăr recidivist, pe care l-au prins la scurt timp.

Oamenii legii au dispus pe loc, pe bază de ordonanţă, reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a infractorului, iar sâmbătă, 13 septembrie a.c., Constantin Denis Deaconescu a fost prezentat Judecătoriei Rm. Vâlcea, care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Foto: arhivă