Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RAZIE RUTIERĂ! Mai mulți inconștienți au pus în pericol siguranța traficului

La data de 11 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Ocnele Mari au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc pe raza orașului.
Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, respectiv conducătorul unui autoturism, un bărbat de 34 de ani din oraș, ar fi pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu gardul unei locuințe.
În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemiei de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată bărbatul a refuzat deplasarea la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice.
Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

• În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ocnele Mari au oprit pentru control, pe raza orașului, un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.
În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
Pe numele barbatului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

• În dimineața zilei de 13 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești au oprit pentru control, pe Drumul Național 7 C.C., un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Boișoara.
În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe numele lui fiind întocmit un dosar penal.