Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RÂMNICU VÂLCEA: Tineri prinşi cu droguri asupra lor

În data de 25.08. a.c., jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, respectiv strada Splaiul Independenţei, au observat doi tineri ce aveau un comportament suspect şi încercau să evite întâlnirea cu patrula de jandarmi.

În urma controlului corporal preventiv executat de jandarmi, asupra celor doi tineri a fost gasită o ţigaretă confecţionată artizanal ce conţinea resturi vegetale, care prezenta un miros înţepător, precum şi o folie din aluminiu ce conţinea fragmente vegetale de culoare verde, specifice substanţelor interzise.

Celor doi tineri B.C.I şi Z.C.C ambii în vârstă de 27 ani, cu domiciliul în municipiul Râmnicu Vâlcea, le-au fost întocmite actele de sesizare conform Legii 143/2000 art.4 ,,cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept’’.

Actele întocmite de jandarmii vâlceni, cât şi substanţele interzise au fost înainte către lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea în vederea continuării cercetărilor.