Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RÂMNICU VÂLCEA. Tânăr prins beat și fără permis la volan

La data de 5 august a.c., în cursul nopții, un tânăr de 21 de ani, din comuna Păușești-Măglași, județul Vâlcea, a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea, în timp ce ar fi condus un autoturism pe strada Calea lui Traian, din Râmnicu Vâlcea, din direcția S-N, sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta avea dreptul de a conduce pe drumurile publice, suspendat.

Întrucât emana miros puternic de alcool, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i adus la cunoștință că trebuie condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, însă a refuzat.

A fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.