Acasă Fapt Divers Poliţiştii criminalişti, tot mai aproape de prinderea criminalului din Sălătrucel

Poliţiştii criminalişti, tot mai aproape de prinderea criminalului din Sălătrucel

Noi descoperiri în cazul crimei de la Sălătrucel. Criminalul nu a fost găsit încă, dar poliţiştii criminalişti strâng rândurile în jurul său, ei având deja un cerc de suspecţi care se restrânge pe zi ce trece. Oamenii legii au găsit obiectul cu care Daniela Grecu – de 36 de ani, a fost omorâtă duminică seara. Bâta ciobănească cu care femeia a fost lovită în cap, până i-a zdrobit craniul, a fost găsită în albia râului din apropiere.

Daniela Grecu a fost ucisă duminică seara, 20 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, atunci când ea se pregătea să plece acasă de la magazinul pe care-l deţinea în Sălătrucel. Criminalul a filat-o însă, iar când ea se pregătea să intre în maşină, i-a dat cu bâta ciobănească în cap, a aruncat-o în şanţ şi i-a furat geanta cu bani şi acte.

Trupul neînsufleţit al Danielei Grecu a zăcut până a doua zi în şanţ, într-o baltă de sânge. Luni dimineaţa, în jurul orei 08.00, elevii ce se duceau la ore la şcoala din spatele magazinului, au găsit-o pe femeie şi au anunţat-o imediat pe femeia de serviciu a unităţii de învăţământ, care a sunat la poliţie.
Poliεitii criminaliti tot mai aproape de prinderea criminalului din Sltrucel 2
O bicicletă suspectă, ridicată de poliţişti

O vecină a Danielei Grecu ne-a mărturisit că duminică seara, în jurul orei 19.00, ea a trecut prin faţa magazinului şi a văzut maşina victimei, dar şi o bicicletă suspectă rezemată de chioşc. La câteva ore de la incident însă, bicicleta a fost abandonată într-un şanţ la câteva case distanţă, pentru ca, ulterior, ea să fie luată de un vecin în curtea sa. Bicicleta, conform ultimelor informaţii, aparţine tânărului Bătrâncea, care însă, pare-se, a ieşit din cercul se suspecţi.

Poliţiştii criminalişti au însă alte piste şi acum lucrează asiduu pentru prinderea criminalului.

Până atunci, fratele Danielei Grecu, tehnician veterinar al Primăriei Sălătrucel, se pregătesc de înmormântarea femeii, ce va avea loc în Berislăveşti, acolo unde locuiesc părinţii tinerei.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul
Articolul precedentAcordul de Parteneriat 2014-2020, analizat împreună cu oamenii de afaceri
Articolul următorBOMBĂ: Directorul Georgescu de la BRD s-a dat la fund

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.