Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PERICOL pe şoselele din VÂLCEA! Şoferi beţi prinşi de poliţiştii rutieri

Trei şoferi au picat în filtrele poliţiştilor rutieri din Vâlcea, oamenii legii prinzându-i beţi la volan. Este vorba despre Alexandru C., de 27 ani, din localitatea Vaideeni, care în data de 14 martie a.c., în jurul orei 02.55, a fost oprit în trafic pe strada Tineretului, din municipiul Rm. Vâlcea, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că avea o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şi duminică, 15 martie a.c., ziua în amiaza mare, adică în jurul orei 16.06, poliţiştii au oprit pentru control un moped pe DC 148-Tomsani, condus de Vasile S., de 45 de ani, din localitate. Acesta avea o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot duminică, dar în jurul orei 02.18, Ionuţ P., de 28 ani, din localitatea Rm. Vâlcea, a fost prins conducând în stare de ebrietate pe strada Morilor, din Râmnic, el având o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei trei şoferi s-au ales cu dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.