Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PERCHEZIŢII la hoţii din maşini

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, Poliției orașului Brezoi, Posturilor de poliție Racovița, Câineni, Serviciului de Acțiuni Speciale Vâlcea, dar și din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au efectuat în această dimineață, 23 august, șase percheziții domiciliare la persoane bănuite de furt calificat.

Polițiști au descins în localitățile Bascov, Băiculești și Merișani din județul Argeș, la domiciliile a șase persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat, în Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Alba-Iulia și comuna Câineni, județul Vâlcea.

În fapt, în perioada mai-iulie a.c., cei în cauză ar fi sustras din autoturismele persoanelor vătămate, telefoane mobile, laptopuri, bijuterii, bani și alte bunuri.

În urma perchezițiilor polițiștii au ridicat mai multe arme albe, telefoane mobile, 22.000 de lei și 1750 de euro, dar și bijuterii.

La două dintre locațiile în cauză, au fost identificate două dintre cele șase persoane bănuite, aceștia urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, în vederea luării unei măsuri preventive.