Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PERCHEZIŢII la Bălceşti. Doi infractori au fost arestaţi

Au comis mai multe furturi în zona Bălceşti şi făceau şi contrabandă cu ţigări. Este vorba de doi bărbaţi, care miercuri, 11 iunie, ale căror domicilii au fost percheziţionate de poliţişti. Găsind probele necesare, oamenii legii au ales să îi reţină pe infractori şi să-i prezinte instanţei de judecată a Tribunalului Vâlcea cu propunerea de arestare preventivă.

Cinci percheziţii au efectuat poliţiştii din Bălceşti la hoţi şi contrabandişti. Totul s-a întâmplat miercuri, 11 iunie 2014, când oamenii legii au descins la locuinţele lui Ion P. – 38 de ani, şi Alexandru P. – 24 de ani, care erau bănuiţi de ceva timp că ar fi autorii mai multor furturi din zona Bălceşti. Cert este că, la percheziţii, oamenii legii au găsit foarte multe dintre bunurile furate, devenind astfel o certitudine că cei doi sunt hoţii pe care-i căutau. Mai mult decât atât, bărbaţii s-au dovedit a fi şi contrabandişti, adăugând încă o acuzaţie pe numele lor, după ce poliţiştii au găsit mai multe pachete de diverse mărci ce nu erau timbrate.

Ca atare, ofiţerii de poliţie au decis, cu acordul procurorilor, să-i reţină pe Ion P. şi Alexandru P. pentru o perioadă de 24 de ore, ei fiind duşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Joi, 12 iunie a.c., cei doi infractori vor fi prezentaţi în faţa instanţei de judecată a Tribunalului Vâlcea cu propunerea de arestare preventivă.