Acasă Fapt Divers NOI DEZVĂLUIRI în cazul ACCIDENTULUI în care a fost implicat Chițoiu! Unii...

NOI DEZVĂLUIRI în cazul ACCIDENTULUI în care a fost implicat Chițoiu! Unii martori susțin că de vină pentru provocarea accidentului ar fi chiar fostul ministru

Fostul ministru al Finanțelor Daniel Chițoiu a fost implicat într-un accident mortal. Două persoane și-au pierdut viața, iar alte două au ajuns la spital după ce s-au ciocnit pe Dealu Negru, în apropiere de Râmnicu Vâlcea. Într-unul dintre automobile se afla Daniel Chițoiu. Potrivit martorilor, el ar fi de vină pentru producerea accidentului. Chițoiu a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Floreasca din Capitală.
Fostul ministru Daniel Chitoiu are 3 coaste rupte. El va fi supus mai multor investigatii medicale printre care radiografii, iar in urma acestor investigatii, cel mai probabil va ramane internat la sectia de chirurgie pentru 24 de ore.

Mai mulți martori susțin că de vină pentru provocarea accidentului ar fi chiar fostul ministru, care butona telefonul și a intrat pe contrasens. Urme de frânare au fost găsite doar de la mașina celuilalt șofer, semn că Daniel Chițoiu nu a fost atent. Alți participanți la trafic spun că fostul ministru circula cu viteză foarte mare.

Cele două mașini s-au ciocnit frontal chiar la intrare în localitatea argeșeană Zamfirești. Impactul a fost atât de puternic, încât șoferul Daciei Logan a murit pe loc. Soția sa, care se afla pe scaunul din dreapta, a fost preluată de medici și transportată în stare gravă la Spitalul Județean Argeș. La scurt timp, însă, a murit și ea.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.