Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Noapte de coșmar în Vâlcea. Trei accidente și mai multe victime

Noapte de coșmar în județul Vâlcea astăzi, 9 decembrie. Nu mai puțin de trei accidente au avut loc într-o perioadă foarte scurtă.

În localitatea Bălcești, sat Otetelișu, a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme. În urma acestuiaccidentului rutier au rezultat 3 victime: 2 victime au refuzat evaluarea și transportul la spital și o victimă cu traumatism cranian, conștientă, a fost transportată de către SMURD Măciuca la spital.

Apoi, un alt accident a avut loc, de data aceasta în localitatea Bujoreni, sat Capul Piscului, pe DN 7, unde un TIR a lovit din spate un autoturism. Au rezultat 2 victime (pasagerii din autoturism), conștiente, neîncarcerate. Cele două victime au refuzat transportul la spital.

Un al treilea accident a avut loc în municipiul Rm. Vâlcea, Stolniceni, pe DN 64, unde o dubă a ieșit în afara părții carosabile. S-au deplasat echipaje de stingere și de prim-ajutor de la GI RM. Vâlcea. Echipajele ajunse la locul intervenției, au constatat că este vorba despre o camionetă care a intrat într-un șanț. Cei trei pasageri nu au acuzat lovituri sau dureri. Pasagerii au refuzat evaluarea medicală și transportul la spital. S-au asigurat măsuri specifice pentru prevenirea incendiilor.