Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

NEWS ALERT: Şoferul CRIMINAL a fost arestat preventiv

Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului de sâmbătă seara, 8 noiembrie a.c., în care o femeie nevinovată şi-a pierdut viaţa, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În seara când a produs tragicul accident rutier, Filon Ştefănescu Iordachi – 55 de ani, conducea un Renault, din direcţia Râmnicu Vâlcea – Horezu, iar la un moment dat a intrat în depăşirea unei Dacii. Ameţit de aburii alcoolului, conducătorul auto nu a văzut că din sensul opus veneau un Smart şi un Opel, cu care a intrat în coliziune directă. Atât Opel-ul, cât şi Renault-ul au ricoşat în Dacia depăşită, răsturnând-o în afara carosabilului.

În urma impactului, o femeie din Dacie a fost prinsă sub maşină, ea fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, acolo unde a decedat la scurt timp. Şi şoferul Daciei a fost grav rănit, el având dublă fractură de bazin şi fiind transportat la Spitalul Clinic Floreasca din Bucureşti. De asemenea, alte două persoane au suferit răni uşoare, printre care şi şoferul vinovat.

Aşa cum spuneam, şoferul vinovat de producerea accidentului, Filon Ştefănescu Iordachi, ce avea o alcoolemie de 0,83 mg/l în aerul pur expirat, a fost arestat preventiv, el urmând să-şi petreacă următoarele 30 de zile după gratii.