Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

NEWS ALERT: Şofer ARESTAT pentru fugă de la locul ACCIDENTULUI

Accident grav la Zătreni, pe DN 67B, acolo unde un pieton a fost lovit din plin de o maşină şi abandonat într-o baltă de sânge, în mijlocul drumului. Incidentul a avut loc în data de 24 iulie a.c., la ora 04.00, pietonul Dumitru D. – 57 de ani, fiind transportat la Spitalul Judeţean Craiova a fost diagnosticat cu „fractură cu deplasare ramuri ischiopubiene, fractură acetabul drept, fractură trohaper mic de atac fără deplasare”.

Şoferul nu a fost de găsit toată noaptea, însă poliţiştii rutieri al Serviciului Poliţiei Rutiere Vâlcea au instituit filtre în zonele Bălceşti şi Berbeşti, şoferul vinovat de producerea accidentului fiind depistat la Mateeşti. Astfel, a fost identificat Constantin M. – 41 de ani, din comuna Mateeşti, care la momentul producerii accidentului conducea un autoturism marca Ford. „La testarea cu alcooltestul, a rezultat faptul că bărbatul nu a consumat băuturi alcoolice. M. Constantin a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie” – susţin poliţiştii rutieri.

Şoferul ce a produs accidentul a fost reţinut pentru 24 de ore, bărbatul fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vâlcea, urmând a fi propus pentru arestare preventivă.