Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Micuţul Will a părăsit DANSEZ PENTRU TINE

A 14-a ediţie a showului „Dansez pentru tine” a adus surprize şi în componenţa juriului. Astfel, Wilmark nu a mai făcut parte din rândul juraţilor, în locul său apărând soţia lui Mihai Petre, Elwira.

Motivele pentru care Wilmark a părăsit emisiunea nu au fost făcute publice în mod oficial, însă, neoficial, înlocuirea ar fi fost cauzată de faptul că artistul ar avea contracte şi cu alte televiziuni. Schimbarea lui Wilmark a fost una de ultimă oră pentru că chiar la debutului showului, pe siteul emisiunii nu apărea nicio schimbare în componenţa juriului.

Singura referire la înlocuirea lui Willmark a fost făcută atunci când Ştefan a prezentat membrii juriului. Acesta a spus, cu o urmă evidentă de regret în glas: „Personal, vreau să îi mulţumesc micuţului Will pentru cele 13 sezoane petrecute împreună. Şi… mergem mai departe”.

Se pare că aceste schimbări în componenţa juriului nu-i sunt străine lui Mihai Petre, cel care ar fi tras sforile şi pentru ca Cornel Patrichi să părăsească emisiunea după 6 ediţii. Patrichi a fost susţinut, la vremea respectivă, de Willmark şi de Emilia Popescu.