Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto: mediafax.ro

Autor de furt, depistat de polițiști în trafic. Spărsese o mașină!

foto: mediafax.roPolițiștii au reușit identificarea și prinderea autorului unei fapte de furt comise în dimineața zilei de ieri, 6 septembrie, pe raza orașului Călimănești.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești au fost sesizați de un bărbat din municipiul Sibiu, cu privire la faptul că i-a fost sustrasă o geantă în care se aflau mai multe bunuri, documente de identitate, un telefon mobil și 1.100 lei, din autoturismul său, care se afla parcat pe raza orașului Călimănești.

Din investigații a rezultat că autorii faptei s-au deplasat spre Râmnicu Vâlcea, la volanul unui autoturism. Mașina a fost dată în urmărire și oprită în scurt timp de un echipaj al Serviciului Rutier în Râmnicu Vâlcea, pe Drumul Național 7, șoferul și pasagerii, patru bărbați de 33, 22, 21 și 19 ani fiind conduși la poliție.

Polițiștii au continuat verificările, stabilindu-se că vinovat de comiterea furtului ar fi tânărul de 19 ani, iar bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate, fiind restituite proprietarului. A fost înregistrat un dosar penal, fiind luată măsura reținerii față de bărbat, iar cercetările continuă.