Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

MARŢEA NEAGRĂ! Patru accidente pe drumurile din Vâlcea

Marţi, 14 aprilie a.c., a fost o zi cu ghinion pentru câţiva şoferi şi pietoni din judeţul Vâlcea, care au fost implicaţi în accidente rutiere grave. Aşadar, au avut loc patru accidente rutiere, în urma cărora trei persoane au fost rănite.

Accident în parcarea de la Kaufland

Unul dintre accidentele rutiere care au avut loc marţi, 14 aprilie a.c., s-a întâmplat pe în parcarea hipermarket-ului Kaufland, în jurul orei 13.00. Atunci, şoferul Gheorghe F., de 35 de ani, din localitatea Sălătrucel, nu a observat un pieton în spatele maşinii sale şi l-a călcat cu roata pe picior, provocându-i leziuni grave. „A trecut cu roata stânga spate peste piciorul stâng al numitei Alina N., de 33 ani, ce se afla în parcare, în calitate de pieton, în spatele autoturismului încărcând cumpărăturile în portbagaj. După impact, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, acesta fiind identificat ulterior în urma verificărilor efectuate. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a numitei N. Alina, diagnosticată cu fractură maleola stângă” – susţin poliţiştii rutieri. Acum, şoferul vinovat este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Din cauza vitezei, a intrat cu maşina într-un gard

Şi la ora 13.02 a avut loc un accident rutier pe DJ 647, pe raza localităţii Mihăeşti. Vinovatul se pare că este şoferul Nicolae M., de 57 de ani, din satul Scărişoara, judeţul Vâlcea, care se afla la volanul unui autovehicul Opel în momentul în care, din cauza vitezei, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă spre dreapta şi a intrat în coliziune cu un gard din beton al unui imobil. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto. A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.

Bătrână lovită de maşină la Bujoreni

Un alt incident în trafic a avut loc în aceeaşi zi, în jurul orei 14.00, când Marian M., de 24 de ani, din localitatea Racoviţa, judeţul Vâlcea, a condus un autoturism pe Drumul Naţional 7, din direcţia Rm. Vâlcea către Sibiu. Când a ajuns pe raza localităţii Bujoreni, într-o curbă uşoară la dreapta semnalizată corespunzător, a lovit-o cu partea faţă pe Valentina D., de 69 de ani, din comuna Bujoreni, judeţul Vâlcea, care s-a angajat în traversarea străzii, de la stânga la dreapta, prin loc nepermis şi fără să se asigure. Din nefericire, bătrâna a fost grav rănită, ea fiind transportată la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde a şi rămas internată.

Aproape în COMĂ ALCOOLICĂ, a produs un ACCIDENT la BĂBENI

Un bărbat de 50 de ani, care s-a urcat la volan într-o stare avansată de ebrietate, fiind foarte aproape de comă alcoolică, a produs un accident rutier în oraşul Băbeni. Totul s-a întâmplat tot marţi, 14 aprilie a.c., în jurul orei 18.13, când şoferul Mihai B., de 50 ani, din oraşul Băbeni, a condus un autoturism pe strada Pădureţu, iar, la un moment dat, el a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă, lovind un stâlp de telefonie din beton şi un gard proprietate privată. Din fericire, şoferul nu a fost rănit, însă poliţiştii au aflat că el este beat criţă, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

foto: arhivă