Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

MARFĂ CONTRAFĂCUTĂ găsită într-un COMPLEX COMERCIAL din Râmnicu Vâlcea

La data de 10 septembrie a.c. polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat verificări la un complex comercial de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea.

În urma activităților desfășurate au fost constatate nereguli la unul dintre comercianți, în fapt, au fost descoperite mai multe articole vestimentare și de încălțăminte purtătoare ale unor mărci consacrate, susceptibile a fi contrafăcute, a căror punere în circulație este interzisă de lege.

Bunurile au fost confiscate, valoare lor estimată fiind de 500 de lei, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art.90 alin.1, lit. b din Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

De asemenea, au mai fost constatate nereguli incriminate de Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, fiind aplicate două sancțiuni contravenționale cu o valoare de 5.000 lei.