Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

La un pas de tragedie! Mamă și fiu, în pericol de a cădea în râpă

O femeie în vârstă de 53 de ani împreună cu fiul ei în vârstă de 17 ani din București, au trăit preț de câteva zeci de minute momente pe care, cu siguranță, nu le vor uita ușor.

Mama și fiul au dorit să ajungă în această după-amiază a zilei de vineri, 29 ianuarie a.c. la Mânăstirea Stănișoara, dar autoturismul cu care se deplasau a derapat din cauza poleiului depus pe carosabil. Sperietura a fost și mai mare atunci când femeia a coborât din autoturism și a observat că la câțiva pași se afla o râpă destul de periculoasă.
Temându-se pentru viața ei și a copilului, mama a sunat în jurul orelor 16.30, la apelul unic de urgență 112 solicitând ajutor.

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Postului de Jandarmi Montan Călimănești s-a mobilizat rapid, ajungând în timp record pentru a acorda sprijin.
În mai puțin de o jumătate de oră, jandarmii au readus autoturismul pe carosabil și i-au coborât pe cei doi în siguranță până în orașul Călimănești.

Jandarmii au felicitat mama pentru decizia luată și recomandă turiștilor, ca în situații similare să îi urmeze exemplul.