Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

L-AŢI VĂZUT? Familia şi poliţia îl caută cu disperare

Dacă aveţi informaţii care pot duce la identificarea acesteia nu ezitaţi să apelaţi 112 sau să anunţaţi cea mai apropiată unitate de poliţie!

Polițiștii Secției 4 Prundeni au efectuat investigații în cazul unui bărbat dispărut de la domiciliu, aceasta nefiind găsit până în prezent

La data de 20 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei de la Secția nr. 4 Poliție Rurală Prundeni, sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vâlcea au efectuat verificări de amploare pe raza localității Orlești și în împrejurimi, pentru găsirea unui bărbat de 59 de ani, din comuna Orlești.

În fapt, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, bărbatul a plecat voluntar de la domiciliul său, din comuna Orlești, dar nu a mai revenit acasă.

Verificările au fost demarate imediat, iar în cursul zilei de astăzi, s-a realizat o acțiune amplă a polițiștilor pentru identificarea bărbatului dispărut, dar acesta nu a fost găsit.

Este vorba de Emilian Constantin de 59 de ani, din localitatea Orlești, județul Vâlcea, iar din data de 12 iunie a.c. nu l-a mai văzut nimeni. Bărbatul locuia singur, soția sa fiind plecată în străinătate.

Semnalmentele bărbatului sunt: înălțime 1,80 m, greutate 70 de kg, față rotundă, ten brunet, păr alb, tuns scurt, ochi căprui.

Obiecte de îmbrăcăminte: În picioare poartă o pereche de adidași și era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni din material textil de culoare închisă, tricou vișiniu și un pulover de culoare gri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!