Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
FOTO: www.bktech.ro

Într-o localitate vâlceană au fost furate 3 camere video de pe un stâlp de electricitate

FOTO: www.bktech.roPolițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Costesti au reușit identificarea autorilor unor furturi din comună, iar la data de 10 iulie a.c., au fost dispuse percheziții. La data de 26 iunie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Politie Costesti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, de pe stâlpul de electricitate din faţa primăriei comunei, au fost sustrase trei camere de supraveghere video.

În urma cercetărilor efectuate, în ziua de 10 iulie a.c., au fost efectuate două percheziţii domiciliare la locuinţele persoanelor bănuite de săvârşirea faptei, doi bărbați din comună, de 50 și respectiv 25 de ani. Astfel, au fost identificate şi ridicate obiecte şi bunuri folosite de autori la comiterea faptei. Aceste aspecte, coroborate cu datele iniţiale din anchetă au dus la concluzia că cele două persoane ar fi autorii faptei.

În cauză se continuă cercetările faţă de cei doi bănuiți, urmând ca după definitivarea acestora dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu cu propuneri procedurale.