Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

INCIDENT LA LALOSU! Un bărbat a luat bătaie pentru că a ieșit mai devreme din izolare

Un bărbat din comuna Laloșu a aluat bătaie de la un consătean de-al său pentru că nu a respectat 4 zile de izolare la domiciliu. Bărbatul s-a întors din Italia în data de 2 martie. La sosire, pe aeroportul de la Craiova a fost atenționat că, odată ajuns acasă, trebuie să stea în izolare timp de 14 zile. Acesta nu a respectat perioada de izolare și în data de 11 martie el a ieșit din casă, fiind văzut de un vecin al său.
Luat la întrebări de vecin, acesta a pretextat că are nevoie de o adeverință de la Primăria Laloșu. Cei doi s-au luat la ceartă, iar cearta a degenerat într-o bătaie în toată regula, împărțindu-și cu generozitate pumni și picioare. Amândoi protagoniștii scandalului s-au ales cu dosare penale. Vecinul pentru că loviri și alte violențe, iar bărbatul întors din Italia pentru că nu a respectat perioada de izolare.
Cercetările vor confirma dacă victima a respectat sau nu autoizolarea şi ce riscă în acest caz şi dacă agresorul va primi vreo pedeapsă în funcţie de numărul de îngrijiri medicale dacă victima îşi va scoate certificat medical.