Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

HULIGANII DIN BĂLCEŞTI

Trei tineri din Bălceşti au fost reţinuţi pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Bătaie în toată regula la un Peco din oraşul Bălceşti în data de 2 noiembrie a.c. Trei tineri s-au luat la bătaie cu bâtele, băgându-i în sperieţi pe angajaţii benzinăriei. Din câte se pare, doi dintre bărbaţi, Dobrin B. şi Ionuţ C., au lovit cu bâtele autoturismul unui alt bărbat, Aurelian P., spărgând luneta, triplele spate, parbrizul şi geamurile laterale. Sigur, totul s-a întâmplat după ce tinerii s-au lovit reciproc. Cel mai şifonat din altercaţie a ieşit Aurelian P., care era singur şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. La faţa locului a ajuns şi o maşină a poliţiei, dar, se pare, că cei doi huligani, Dobrin B. şi Ionuţ C., au reuşit să fugă, ei nefiind găsiţi nici la domiciliu. „În urma discuţiilor purtate cu procurorul de caz, sub îndrumarea căruia a fost întocmit dosar penal faţă de B. Dobrin şi C. Ionuţ pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi port ilegal de arme albe. În cauză, cercetările au fost continuate pentru clarificarea tuturor aspectelor şi tragerea la răspundere penală a făptuitorilor, prejudiciul fiind estimat la 1.000 lei” – se arată într-un comunicat de presă a IPJ Vâlcea.
13. HULIGANII DIN BLCETI 2

Cazul s-a rezolvat parţial în data de 5 noiembrie însă, când poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cei trei învinuiţi, iar ulterior magistraţii Judecătoriei Bălceşti au decis să le pună interdicţia de a nu părăsi localitatea în următoarele 30 de zile.