Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO VIDEO: Taximetrişti pirat, prinşi în trafic de poliţiştii de la SPR VÂLCEA

Razie de amploare a poliţiştilor rutieri ai SPR Vâlcea în dimineaţa zilei de joi, 12 februarie 2015. Alături de poliţiştii rutieri au mers în acţiune şi reprezentanţi ai Prefecturii Vâlcea, dar şi ai Registrului Auto Roman (RAR) Vâlcea, principalul lor scop fiind acela de a-i depista în trafic pe taximetriştii pirat.
Nici nu s-au pus bine în mişcare, în jurul orei 10.30, că oamenilor legii le-au picat în „plasă” doi şoferi ce practicau taximetria la negru. Agentul rutier Liviu Boldu i-a oprit în trafic pe cei doi pe DN 67, chiar în dreptul unităţii militare de lângă Vlădeşti, taximetriştii având maşinile pline cu clienţi, cărora le luau banii fără să le dea chitanţă. Pentru a evita blocarea circulaţiei pe un sens de mers, taximetriştii au fost conduşi într-o parcare apropiată.
Surpriză însă, în parcarea respectivă oprise deja un alt taximetrist pirat, care îşi abandona clienţii acolo şi care a fugit pe un drum lăturalnic, prin pădure. Poliţiştii au reuşit să-i vadă numărul de înmatriculare al maşinii, iar clienţilor abandonaţi le-au luat declaraţii. „Domne’, m-am urcat în maşină în centru comunei Păuşeşti Măglaşi şi i-am spus să mă ducă în Vâlcea. Nu fac comandă prin telefon că ştiu că găsesc taximetrişti în centru. Îmi ia patru lei până la Vâlcea, dar nu îmi dă bon fiscal” – le-a spus poliţiştilor un bătrân, ce era client al taximetriştilor pirat.
Razia a durat în jur de două ore, timp în care oamenii legii le-au luat declaraţii clienţilor şi i-au verificat şi amendat pe cei doi taximetrişti prinşi.

Revenim cu amănunte!