Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Sursa foto: ISU Valcea

FOTO: TRAGIC! Un bărbat şi-a pierdut viața în butia cu prune, iar un adolescent a fost la un pas de moarte

Sursa foto: ISU Valcea

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Vaideeni, judeţul Vâlcea, a murit, iar un adolescent de 17 ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce s-au aplecat peste o butie cu prune, iar din cauza mirosului provenit de la fermentaţia fructelor, au căzut.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea a declarat că bărbaţilor li s-a făcut rău din cauza vaporilor şi au cazut în butoiul de 2.000 de litri. Vecinii au taiat butoiul pentru a-i scoate pe cei doi.
“La Vaideeni, la locul intervenției au fost găsite 2 victime: una în stop cardio respirator în vârstă de aproximativ 55 şi una de 17 ani semiconştient. S-a executat manevre de resuscitare pentru bărbatul de 55 ani. Persoanele au fost scoase de vecini, care au tăiat butia cu drujba. Butia avea înălțime 2,5 metri, iar bărbatul de 55 ani scotea prune din ea. Diametrul ei este de circa 1 m. Tânărul de 17 ani a devenit conștient și dus la spital. Din păcate, persoana în vârstă de 55 ani, a fost declarată decedată la ora 18.25 de către medicul de pe abulanța SAJ” – ISU Vâlcea.