Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Trafic blocat total pe DN7, la Bujoreni. Un TIR a intrat în parapet

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră pe DN7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea este oprită pe ambele sensuri la km 181+200 de metri, în zona localității vâlcene Bujoreni. Măsura a fost luată pentru a permite unor utilaje de mare tonaj să tracteze un autotren ieșit în decor în această dimineață. În această dimineață un autotren a intrat în coliziune cu un parapet de pe marginea drumului.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să adapteze viteza de deplasare la condițiile concrete de drum, să păstreze distanța în mers între autovehicule și să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Vâlcea, circulația rutieră pe DN7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea s-a reluat, pe un fir alternativ.

UPDATE 2: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Vâlcea, circulația rutieră pe DN7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea a revenit la normal.