Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Tânărul de 19 ani, Bogdan Buruga, a murit în accidentul de la Băbeni

Revenim cu amănunte în privinţa accidentului de miercuri seara, 7 mai, de la Băbeni, acolo unde şoferul unui Volkswagen, ce circula din direcţia Rm. Vâlcea – Drăgăşani, a intrat în depăşire, iar în ultimul moment a văzut că din faţă vine o altă maşină. Încercând să evite coliziunea directă, şoferul din VW a tras de volan în dreapta, ieşind de pe carosabil şi răsturnându-se în şanţ.

Din păcate, în urma impactului, un tânăr de 19 ani şi-a pierdut viaţa. Bogdan Gheorghe Buruga – din Rm. Vâlcea, era pasager pe bancheta din spate în Volkswagen, el suferind răni grave. La scurt timp după accident, băiatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el, declarându-l decedat după câteva ore de încercări disperate de a-l salva.
gheorghe buruga 3
În ceea ce-i priveşte pe şoferul maşinii care s-a răsturnat de 4 ori, Cătălin Stoian – de 23 de ani, acesta a suferit răni uşoare, având o luxaţie de gleznă şi un traumatism cranio-cerebral minor. Celălalt pasager, Andrei Şerbănescu – 18 ani, a suferit şi el răni uşoare, având două degete fracturate.

accident babeni 4gheorghe buruga 2accident babeni 1