Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: ÎL CUNOAŞTEŢI? Cadavru neidentificat în străinătate!

Autorităţile din Olanda au cerut ajutorul Poliției Române pentru a identificare un cadavru a cărui identitate este necunoscută. Corpul neînsuflețit a fost descoperit în Olanda, în anul 2013, iar autoritățile olandeze, prin intermediul Interpol Haga, au solicitat sprijin structurilor de poliție din estul și sud-estul Europei. Pentru indetificarea corpului neînsuflețit a fost transmisă fotografia reprezentând reconstrucția facială a persoanei decedate, semnalmentele acesteia, precum și fotografii ale tatuajelor pe care aceasta le avea și ale unui lănțișor de argint pe care îl purta.

SEMNALMENTE:

Bărbat caucazian, cu vârstă cuprinsă între 25 și 40 de ani, cu înălțimea de 1,65 m, constituție robustă și părul negru.

SEMNE PARTICULARE:

Tatuaj poziționat în partea sub-claviculară stîngă (litere care formează cuvântul ,,LENKA” și trei puncte / stele deasupra acestuia), tatuaj poziționat pe fața dorsală a gâtului (litere, în format gotic/chirilic, R H).

La data descoperirii, era îmbrăcat cu un tricou albastru, jacheta sport de culoare verde, pantalon sport de culoare gri cu însemnele unui club sportiv din Marea Britanie.
Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la identificare sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.