Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO EXCLUSIV: Accident în lanţ cu patru maşini la Râureni

Patru maşini au produs un carambol pe DN64, la kilometrul 110+800m, la Râureni. Evenimentul s-a produs joi seara, 30 ianuarie 2014, în jurul orei 17.00, accidentul având loc din cauza neatenţiei şoferilor, dar şi a nepăstrării distanţei regulamentare de mers în trafic.

edit4

„Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că S. Dumitru, de 26 de ani, din com. Frânceşti, în timp ce conducea un autovehicul marca Opel pe DN 64, la km. 110+800 m, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, nu a păstrat o distanţă de siguranţă, fapt ce a condus la producerea unui carambol. Astfel, tânărul a intrat în coliziune cu un autovehicul marca Ford, condus de M. Mihai, de 49 de ani, din oraşul Băbeni. Cel din urmă a evitat coliziunea cu autovehiculul din faţă şi a rulat pe contrasens. Autovehiculul Opel a intrat în coliziune un autoturism marca Nissan, condus de B. Corneliu, de 46 de ani, din mun. Râmnicu Vâlcea, care la rândul său a fost împins în autoturismul marca Mercedes, condus de M. Adriana, de 48 de ani, din mun. Craiova, care rula în aceeaşi direcţie” – susţine purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

edit2
Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, însă rezultatul la toţi patru a fost negativ. Poliţiştii i-au audiat şi au fost luate măsurile legale corespunzătoare.

edit3edit5