Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Ea e tânăra care A MURIT în ACCIDENTUL de la Sibiu! A fost înmormântată azi la Drăgoeşti

Tragedie mare pentru familia tinerei din Drăgoeşti, care a murit în urma unui grav accident de circulaţie ce a avut loc duminică seara, 28 octombrie 2018, pe raza localității Șelimbăr, din județul Sibiu. Tânăra de 21 de ani a fost condusă pe ultimul drum miercuri, 31 octombrie a.c. în localitatea sa natală, Drăgoeşti.

Amintim că duminică seara, 28 octombrie a.c., un accident grav de circulație s-a petrecut pe raza localității Șelimbăr, din județul Sibiu. O tânără de 21 de ani din Vâlcea se deplasa pe partea carosabilă a vrut să traverseze printr-un loc nepermis și a fost lovită din plin de un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, tot din Vâlcea.

Impactul a fost deosebit de puternic, pentru că fata a ajuns la spital în stare de comă. ”Tânăra a ajuns la Urgență politraumatizată, cu splina ruptă, traumatism cranio cerebral și în șoc hemoragic. S-a intervenit chirurgical pentru scoaterea splinei, dar din păcate nu a mai putut fi salvată. În cursul nopții, spre dimineață, a intrat în stop cardio respirator și nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Decebal Toderiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu, pentru oradesibiu.ro.