Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Politia Romana

FOTO: Culturi de cannabis descoperite în Râmnicu Vâlcea şi Copăcelu

Foto: Politia Romana Marţi, 7 iunie a.c., poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vâlcea şi procurorii D.I.I.C.O.T. au descoperit două culturi de cannabis, în urma percheziţiilor efectuate ieri. În urma acestor percheziţii au fost reţinuţi doi bărbaţi, care ulterior au primit măsura arestării la domiciliu.

Din cercetări a reieşit că, în perioada martie – mai a.c., cei în cauză, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste între 35 şi 41 de ani, ar fi procurat seminţe de cannabis pe care le-ar fi plantat, punând bazele unor culturi indoor şi outdoor. De asemenea, a reieşit că persoanele în cauză ar fi efectuat achiziţii de seminţe de cannabis şi sub identităţi false, pentru a disimula activitatea infracţională.

În timpul percheziţiilor efectuate la locuinţele celor 3 persoane, poliţiştii au descoperit două culturi de cannabis, una outdoor, una indoor. De asemenea, a fost ridicată o lampă florescentă, 1 gram de fragmente vegetale uscate ce par a fi cannabis, 3 telefoane mobile, 3 ventilatoare, un termometru şi 2 grindere cu cântar electronic.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române şi de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea.