Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto Vocea Valcii

FOTO: ACCIDENT pe VALEA OLTULUI! Bebeluş de 11 luni, rănit grav!

foto Vocea ValciiUn accident rutier extrem de grav a avut loc în această după-amiază de marţi, 16 iunie 2015, în jurul orei 16.40, pe Valea Oltului – DN 7, în localitatea Racoviţa, în zona Balota – judeţul Vâlcea. Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri, se pare că vinovat de producerea accidentului este şoferul unui Audi, Dragoş N. – 31 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care circula din direcţia Sibiu spre Râmnicu Vâlcea, iar, la un moment dat, din cauza vitezei excesive într-o curbă la stânga, pe fondul unui carosabil umed, a derapat şi a intrat frontal într-o autoutilitară VW Transporter, care tracta o remorcă, în care se aflau 6 persoane.

Remorca autoutilitarei s-a desprins şi a lovit o cisternă, în timp ce, la rândul său, Audi şi-a continuat derapajul şi a lovit cisterna în partea stângă spate. În urma impactului 7 persoane, 6 din dubă şi şoferul din Audi, au fost rănite. Printre răniţi se află şi un bebeluş de 11 luni, care se afla în braţele mamei sale pe bancheta din spate a dubei. Copilul a fost transportat la Spitalul din Brezoi, însă starea sa fiind gravă, ulterior a fost dus la Spitalul Judeţean Vâlcea.

Din câte se pare, pasagerii din dubă mergeau la Paris, fiind vorba de mai multe persoane de etnie romă, care, spun sursele noastre, ar fi plecat la cerşit în Franţa, ei folosindu-se şi de copilul de 11 luni.