Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO. ACCIDENT MORTAL la Milostea. S-a intervenit cu elicopterul

UPDATE: În evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule. În urma impactului au rezultat 5 victime: doi bărbați de 35 și respectiv, 23 de ani, doi copii de 18 ani și 4 ani, și o femeie în vârstă de 64 de ani. Din păcate, la sosirea echipajelor de intervenție bărbatul în vârstă de 35 de ani nu prezenta semne vitale.

********

Echipajele de descarcerare și SMURD din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea a două persoane și acordarea primului ajutor calificat pentru alte 3 persoane, în urma producerii unui accident rutier. Accidentul s-a petrecut pe DN 67 în localitatea Milostea, la limita dintre județele Gorj și Vâlcea.

Ajunși la fața locului paramedicii au constatat că e vorba de 5 victime dintre care: un adult decedat, doi copii cu diverse traumatisme, o femeie, bunica,  cu atac de panica, un adult cu traumatism de coloana.

La locul intervenției a plecat și un elicopter de la Craiova, pentru a transporta un copil în vârstă de 4 ani, care se afla în mașină.
Persoanele au fost descarcerate.

La fața locului au acționat 1 ASAS de la Horezu, 1 SMURD Băile Govora, 1 ASAS și 1 SMURD de la GI Grădiștea, 1 descarcerare si 1 SMURD de la GI Rm. Valcea, 3 SAJ de la Horezu, 1 SMURD si 1 ASAS de la Novaci, 2 SAJ de la Gorj, ne informează reprezentanții ISU Vâlcea.

{mp4}49141{/mp4}

Sursa video: facebook.com/Alexandru Olaru