Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO ACCIDENT MORTAL la Milcoiu: Impact frontal între două autoturisme! TRAFIC BLOCAT

UPDATE 3: Cealaltă persoană care a murit în accident este renumitul afacerist sibian, Ioan Romiţan, patronul clubului Naf Naf din Sibiu.

UPDATE 2: În cumplitul accident de maşină din seara zilei de joi, 22 iunie a.c., şi-au pierdut viaţa două persoane. Una dintre ele este Ilie Mitea, fost prefect al judeţelor Sibiu şi Neamţ. În total, în accident au murit două persoane, iar trei au fost rănite.

 

UPDATE 23.10: Accidentul mortal a avut loc în jurul orei 21:45, la km. 161 + 200 m., pe Dn 7, în localitatea Milcoiu. Se pare că şoferul unui autoturism Volkswagen, ce se deplasa din direcţia Rm. Vâlcea -Piteşti, a vrut să depăşească un tir, moment în care a intrat in coliziune frontală cu un autoturism marca Ford, ce circula din sens opus. În urma impactului, a rezultatul decesul conducătorului auto din Ford şi rănirea altor 4 persoane

O persoană a murit, iar alte trei sunt rănite grav în urma unui accident de circulaţie care a avut loc pe DN7, în dreptul localităţii Milcoiu, judeţul Vâlcea. Din primele informaţii, a avut loc un impact frontal între două autoturisme, iar un tir a fost lovit lateral. În acest moment, în zonă, traficul este blocat total.

vom reveni cu amănunte