Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO. Accident MORTAL la Drăgoești. O femeie de 46 de ani a murit, iar alta de 54 de ani a fost preluată de elicopterul SMURD

La data de 28 decembrie, politiștii din cadrul municipiului Drăgășani au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Drăgoești, soldat cu victime.

Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, un bărbat de 76 de ani, din județul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 678, în localitatea Drăgoești, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, lovind un cap de pod.

Echipajele operative au acționat cu celeritate pentru extragerea victimelor din autoturism, pe care le-au predat, două în stare foarte gravă (una aflată în stop cardio-respirator) și alte două conștiente și cooperante (una s-a autoevacuat), echipajelor medicale prezente la fața locului.

S-a solicitat elicopter SMURD pentru a prelua o victimă, o femeie în vârstă de 54 de ani, aflată în stare foarte gravă.

Din nefericire, victima aflată în stop cardio-respirator, o femeie de 46 de ani, din municipiul Drăgășani, pasageră spate dreapta în autoturism, a fost declarată decedată, iar celelalte 3 victime au fost transportate la spital, 2 de către ambulanțele SAJ și SMURD, iar una a fost preluată de elicopterul SMURD.

Sursa foto: ISU Vâlcea