Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Sursa foto: ISU Vâlcea

FOTO: ACCIDENT grav pe Valea Oltului. Trei victime, dintre care una a fost preluată de elicopterul SMURD

Sursa foto: ISU Vâlcea

Traficul rutier a fost blocat total astăzi, în jurul orei 11, pe DN7 – Valea Oltului, după ce un accident rutier grav a avut loc în localitatea Racovița, satul Balota. Un autoturism s-a izbit violent de un TIR.

Conform datelor transmise de ISU Vâlcea, au fost anunţate iniţial patru victime şi şoferul din autoturism încarcerat, dar ulterior s-a revenit asupra informaţiilor şi s-a specificat că este vorba despre trei victime, toate conştiente, pentru salvarea cărora au fost trimise în ajutor o ambulanţă SMURD, o autospecială de Descarcerare din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea (ISU), şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

O victimă, un bărbat în vârstă de 64 ani, cu T.C.C. deschis hemoragic, intubat cu plagă deschisă, a fost preluată de elicopterul SMURD. Craiova de pe Stadionul Brezoi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, urmare a acestui accident, traficul pe Valea Oltului a fost întrerupt total. „Conducătorul unui autoturism ar fi pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autocamion”, a mai precizat Cătălin Udrea. Maşina era condusă de o femeie. În zonă sunt restricţii de circulaţie din cauza lucrărilor la carosabil: „DN 7 km 223 + 000 – km 228 + 000, pe raza localităţilor Balota – Câineni se lucrează la completare acostamente. Se circulă pe 1/2 cale dirijat de piloţi de circulaţie între orele 08:00 – 14:00”.