1

FOTO. Accident grav la Sinești. Patru persoane sunt rănite

Membrii echipei de descarcerare și SMURD din cadrul ISU General Magheru al județului Vâlcea au fost solicitați astăzi, în jurul orei 19.26, în localitatea Sinești, sat Urzica pentru descarcerarea și acordarea de îngrijiri medicale preliminare în urma producerii unui accident rutier produs pe DJ 605 A.

După efectuarea manevrelor de descarcerare, persoana rămasă captivă între elementele caroseriei contorsionate a fost salvată. Ulterior persoanele rănite au fost transportate la CPU Horezu pentru îngrijiri și investigații suplimentare.

Prin sistemul 112 a fost anunțată o persoană încarcerată și alte 3 rănite, motiv pentru care la fața locului au fost trimise: un echipaj de descarcerare și încă 3 ambulanțe.

Traficul rutier este blocat în totalitate pentru finalizarea cercetărilor.

Date persoane implicate în accident Sinesti: R.I. – 59 ani, sex feminin cu politraumatisme multiple; S.C. – 34 ani,sex masculin – posibil fractura femur; M.R. – 19 ani, sex masculin, traumatism ocular și escoriații la nivelul capului (pasageri într-un autoturism); C.D. – 22 ani ,sex masculin, escoriații și dureri în piept (pasager în celălalt autoturism).