Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO. ACCIDENT GRAV în seara de Crăciun, pe Calea lui Traian din Râmnicu Vâlcea

Trei persoane au fost rănite grav în urma unui accident produs duminică seara, 25 decembrie a.c.,în municipiul Râmnicu Vâlcea, pe strada Calea lui Traian, unde a avut loc o coliziune între două autoturisme.

„Poliţiştii rutieri din municipiul Râmnicu Vâlcea au intervenit la un eveniment rutier soldat cu rănirea mai multor persoane. Din primele verificări s-a constatat faptul că s-ar fi produs o coliziune între două autoturisme, pe bulevardul Calea lui Traian, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în urma căreia a rezultat rănirea a trei persoane. Acestea au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

La locul accidentului au intervenit poliţişti, două echipaje de la Ambulanţă şi 10 pompieri cu autospeciale SMURD şi pentru descarcerare.

„Toate cele trei victime, catalogate de medicul prezent la faţa locului cu cod roşu, au fost transportate la spital, două dintre ele de către ambulanţele SAJ şi una de către SMURD”, au informat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.