Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO ACCIDENT FEROVIAR GRAV în Râmnicu Vâlcea! O femeie a încercat să se sinucidă?

Atenție imagini cu un puternic impact emoțional!

O femeie, de 60 de ani, a fost rănită grav în urma unui accident feroviar ce a avut loc în jurul orei 10.20, in municipiul Râmnicu Vâlcea. Femeia se afla la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea pentru investigații și îngrijiri medicale. Cercetările sunt efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Transporturi Feroviare Vâlcea. Femeia a fost găsită de polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea pe strada Întrarea Sudului, aceștia crezând inițial că a fost victima unui accident rutier.

Din cercetările efectuate până în prezent rezulta faptul că incidentul a avut loc la kilometrul feroviar 290+950, unde au fost găsite urme de sânge.
Din declarația mecanicului trenului Regio, care se deplasa pe ruta Craiova – Sibiu, rezultă faptul că femeia a alergat înspre tren și s-a aruncat în partea laterală dreapta a acestuia.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Râmnicu Vâlcea, sub aspectul comiterii infracțiunii de „Vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 196 din Codul Penal.