Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: ACCIDENT cu 2 autoturisme la Frânceşti! Patru persoane rănite

UPDATE! ȘOFERUL A FOST REȚINUT: Vasile Stuparu, de 46 de ani, șoferul beat, care a produs accidentul de circulație de la Frâncești, în urma căruia 4 persoane au fost rănite, a fost reținut, în urmă cu puțin timp pentru 24 de ore. Miercuri, 21 septembrie 2016, el va fi prezentat magistraților pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă.

Un şofer inconştient, care în urmă cu o zi a fost identificat băut în trafic cu o alcoolemie de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat a „comis-o” din nou. De data aceasta, şoferul băut, depistat cu o alcoolemie de 1,22 mg/l alcool în aerul expirat, a produs un accident de circulaţie în localitatea Frânceşti din judeţul Vâlcea.

Accidentul de circulaţie a avut loc cu puţin timp în urmă, conducătorul auto care era băut a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism care circula regulamentar. Din primele informaţii, am aflat că patru persoane sunt rănite uşor.

Iată comunicatul din data de 19 septembrie al IPJ Vâlcea:

„În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control un autovehicul de condus de S. Vasile, de 42 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlceape DJ 646-Băbeni.În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,19 mg/l alcool purîn aerul expirat. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului”.