Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Femeie prădată de bijuterii într-un hotel din Băile Olănești. Hoțul a fost prins după 7 luni

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Băile Olănești efectuează cercetări într-o cauză penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, fiind identificat un bărbat din Bistrița Năsăud, bănuit de comiterea faptei.

La data de 31.07.2020 o femeie de 57 de ani, din județul Timiș, a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, un bărbat i-ar fi sustras mai multe bijuterii, în timp ce se aflau la o unitate hotelieră de pe raza orașului Băile Olănești, județul Vâlcea.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate la data de 10 februarie a.c. s-a reușit identificarea unui bărbat de 40 de ani, din comuna Spermezeu, județul Bistrița Năsăud, bănuit de comiterea faptei.

Bărbatul a fost identificat pe raza municipiului Timișoara, acesta fiind condus la sediul Poliției orașului Băile Olănești unde, după administrarea probatoriului, față de acesta a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea dispunerii de măsuri legale.

Activitățile au beneficiat și de sprijinul polițiștilor Biroului Poliție Transporturi Feroviare Timiș.