Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DRĂGĂŞANI: Femeie accidentată pe trecerea de pietoni de un şofer de 84 de ani

Un şofer de 84 de ani, din comuna Prundeni, judeţul Vâlcea, a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni, iar mai apoi a lăsat-o căzută pe carosabil şi a fugit de la faţa locului. Evenimentul s-a petrecut sâmbătă, 19 decembrie 2015, în jurul orei 11.40, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Drăgăşani, femeia, Claudia R. – 37 de ani, alegându-se cu răni grave.

Conform poliţiştilor rutieri, pietonul traversa strada pe „zebră”, în momentul în care semaforul era verde pentru pietoni. Bătrânul de 84 de ani, Ilie N., care conducea un autoturism din direcţia Râmnicu Vâlcea – Slatina, nu a aşteptat la semafor, a accelerat şi a lovit pietonul, ulterior fugind de la faţa locului.

„Pietonul a fost transportat la spitalul, unde i s-a stabilit diagnosticul de traumatism toracic, la coapsă şi cot. În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, s-a reuşit identificarea autoturismului implicat în evenimentului rutier, condus de N. Ilie, de 84 de ani, din com. Prundeni. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi s-a recoltat o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului” – se arată în comunicatul de presă al Poliţiei Vâlcea.