Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Dosare penale pentru şoferii ce conduc maşini neînmatriculate sau nu deţin permis auto

Poliţiştii rutieri sunt cu ochi-n patru pe şoferii ce conduc maşini cu numere străine. În ultima perioadă, zeci de vâlceni ce şi-au cumpărat autovehicule din străinătate şi nu şi le-au înmatriculat la timp s-au ales cu dosare penale. Asta a păţit şi un tânăr din Vâlcea, care vineri, 2 mai a.c., a fost prins de poliţişti circulând pe drumurile publice cu o maşină ce avea numere de înmatriculare provizorii, dar care şi acestea expiraseră.

De asemenea, sâmbătă, 3 mai a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii l-au depistat pe Constantin G., de 30 de ani, din comuna Păuşeşti Măglaşi, care circula pe DN 64 –Păuşeşti Măglaşi, cu un tractor agricol, înregistrat, cu care tracta o remorca neînmatriculată. Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal.

Mai mult, un alt bărbat s-a ales cu dosar penal pentru că nu deţinea permis de conducere, dar circula pe DN64 – Păuşeşti Măglaşi cu un autoturism. Ion B. – 27 de an, nu figurează ca posesor al unui permis de conducere auto-moto eliberat de autorităţile române.