Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Doi pietoni accidentaţi miercuri seara în Râmnic

Miercuri, 15 ianuarie, în Rm. Vâlcea au avut loc două accidente ale căror victime au fost pietoni. Din păcate, numărul pietonilor victime ale accidentelor de circulaţie creşte de la o zi la alta, iar autorităţile privesc neputincioase.

Primul accident de miercuri a avut loc în jurul orei 18.20, pe Calea lui Traian, mai exact în Lenin Sud, acolo unde şoferul Cristian D. – 35 de ani, ce conducea o Skoda, a acroşat o femeie pe trecerea de pietoni. Bărbatul efectua un viraj la stânga şi nu a văzut că un pieton s-a angajat în trecerea străzii.

În urma impactului femeia accidentată s-a ales cu răni uşore, primind diagnosticul de la medici de contuzie genunchi bilateral şi contuzie coloană lombară.

Ce-l de-al doilea accident a avut loc la o oră după, mai exact în jurul orei 19.22, când Pascu D., de 25 ani, din mun. Rm Vâlcea, a condus un Smart, iar în dreptul unui imobil a fost surprins de traversarea neregulamentară a lui Ioan S., de 50 ani, din Rm. Vâlcea. „În urma impactului a rezultat rănirea gravă a lui S. Ioan, diagnosticat cu fractură picior stâng şi TCC prin accident rutier. În cauză s-au întocmit documente premergătoare săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 184 CP” – se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vâlcea.