Acasă Fapt Divers Din cauza vitezei, doi şoferi s-au răsturnat cu maşina în şanţ

Din cauza vitezei, doi şoferi s-au răsturnat cu maşina în şanţ

În ciuda avertismentelor Poliţiei Rutiere, şoferii vâlceni continuă să „alerge” cu maşinile pe şosele, deşi carosabilul este în permanenţă umed. Viteza i-a făcut pe doi şoferi din Vâlcea să se răstoarne cu maşinile în şanţ, cele două incidente având loc joi, 6 februarie a.c.

Primul accident a avut loc la ora 09.10, pe DJ 646 – Tomşani, la kilometrul 26 + 400, când Ilie L., de 25 de ani, din Sineşti, în timp ce conducea un Renault a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şanţ. Aşa cum spuneam, viteza a fost cauza accidentului, şoferul neţinând cont că drumul era parţial acoperit de zăpadă. În urma impactului, doi dintre pasagerii autoturismului au fost răniţi. Gheorghe L. şi Gheorghe J. au fost transportaţi la Spitalul Orăşenesc Horezu, unde medicii le-au stabilit diagnosticul de „traumatism cranio-facial cu multiple excoriaţii la nivelul feţei şi hematom subcutanat”, respectiv „traumatism cranian închis cu hematom subcutanat şi echimoze cu excoriaţii la nivelul gambelor”.

Cel de-al doilea accident a avut loc în jurul orei 22.50, când, tot din cauza vitezei, şoferul Gabriel B. – 21 de ani, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şanţul din partea stângă a direcţiei de deplasare. Evenimentul s-a produs pe DN 67 – Horezu, la kilometrul 149 + 550 metri, iar în urma impactului şoferul şi unul din pasageri au fost răniţi. Astfel, şoferul Gabriel B. a fost diagnosticat cu ,,plagă tăiată faţă dorsală la mâna dreapta”, iar Nicolae M. a primit diagnosticul de „plagă tăiată faţă dorsală la mâna stânga”.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul
Articolul precedentProcurorii DNA solicitaţi să oprească în curtea Consiliului Superior al Magistraturii
Articolul următorHoţi de lemne, prinşi în flagrant de poliţişti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.