Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cu cagule pe faţă, trei hoţi din Râmnic au furat 1 kilogram de aur

Poliţiştii vâlceni au efectuat în dimineaţa zilei de miercuri, 18 iunie 2014, cinci percheziţii la vâlceni suspecţi de furturi. În speţă, trei persoane sunt acuzate de furt de bijuterii dintr-un amanet din Rm. Vâlcea.

Folosindu-se de cagule, mănuşi, de o foarfecă şi o rangă, I.D., C.P.A. şi M.A., toţi trei cu vârste cuprinse între 23 – 25 de ani, au pătruns prin efracţie în incinta societăţi Titomi, din Rm. Vâlcea, şi au furat aproximativ 1 kilogram de aur. Totul s-a întâmplat în seara zilei de 8 martie a.c., când hoţii mascaţi au rupt lacătul de la uşa societăţii, iar mai apoi au spart cu ranga geamul securizat din interior şi au luat toate bijuteriile pe care le-au găsit.

Deşi societatea dispune de camere video, infractorii nu au putut fi identificaţi din cauza faptului că purtau cagule pe faţă.

Prinşi după trei luni

Abia acum, după mai bine de trei luni de zile, poliţiştii vâlceni au reuşit să găsească indicii care să-i conducă la autorii furtului de la societatea Titomi.

Astfel că, în dimineaţa zilei de 18 iunie a.c., poliţiştii au făcut percheziţii la cinci locaţii, unde bănuiau că hoţii au ascuns o parte din bijuterii. Cei trei suspecţi au fost „ridicaţi” de mascaţi, ei fiind reţinuţi pentru 24 de ore. Tinerii infractori au fost audiaţi de poliţişti şi procurori, iar joi, 19 iunie a.c., ei urmând să fie duşi în faţa instanţei de judecată a Judecătoriei Râmnicu Vâlcea cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.