Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Crimă odioasă la Sălătrucel. Poliţiştii criminalişti, tot mai aproape de prinderea ucigașului

Criminaliştii nu au reuşit să găsească încă criminalul, însă au câteva piste pe care le urmează. Un indiciu important este faptul că femeia a fost ucisă cu o bâtă ciobănească, care a fost aruncată într-un râu din apropierea locului crimei. Din câte am reuşit să aflăm, criminaliştii i-au luat în vizor pe doi dintre ciobanii din zonă.

Tragedie în comuna Sălătrucel. O femeie de 36 de ani a fost găsită moartă chiar în faţa magazinului ei, luni, 21 octombrie a.c., ea având capul zdrobit. Trupul neînsufleţit al Danielei Grecu a fost găsit abia a doua zi, iar poliţiştii criminalişti ajunşi la faţa locului şi-au dat seama imediat că este vorba despre o crimă odioasă.

Din primele cercetări a reieşit că femeia a fost lovită cu o bâtă în cap, fiind doborâtă la pământ. Deşi victima era lipsită de apărare şi întinsă pe jos, criminalul a continuat să-i dea cu bâta în cap până a lăsat-o fără suflare. Criminalul se pare că a filat-o mult timp, iar când Daniela Grecu se pregătea să intre în maşină, i-a dat cu bâta ciobănească în cap, a aruncat-o în şanţ şi i-a furat geanta cu bani şi acte. Apoi, infractorul a plecat de la faţa locului fără nicio remuşcare şi a lăsat-o pe femeie zăcând într-o baltă de sânge între maşină şi chioşcul pe care-l deţinea. Trupul tinerei a fost găsit abia a doua zi dimineaţă, în jurul orei 08.00, deşi crima se pare că ar fi fost comisă duminică seara, în jurul orelor 07.30 – 08.30. Cei care au găsit-o au fost chiar elevii ce se duceau la şcoala din spatele magazinului. Ei au rămas şocaţi când au văzut-o pe femeie plină de sânge şi au fugit repede să-i spună femeii de serviciu a unităţii de învăţământ, care a sunat imediat la poliţie.

Poliţiştii criminalişti, tot mai aproape de prinderea criminalului din Sălătrucel

De când s-a aflat despre crimă, poliţiştii criminalişti străbat zona în lung şi-n lat, adunând probe şi audiind noi suspecţi. Criminalul nu a fost găsit încă, dar oamenii legii strâng rândurile în jurul său, ei având deja un cerc de suspecţi care se restrânge pe zi ce trece. Poliţiştii au găsit obiectul cu care Daniela Grecu – de 36 de ani, a fost omorâtă duminică seara. Bâta ciobănească cu care femeia a fost lovită în cap, până i-a zdrobit craniul, a fost găsită în albia râului din apropiere. Poliţiştii criminalişti au însă şi alte piste şi acum lucrează asiduu pentru prinderea criminalului. Doi ciobani se pare că sunt principalii suspecţi în acest caz şi, cu siguranţă, vinovatul va fi găsit până la urmă.

O bicicletă suspectă, ridicată de poliţişti

O vecină a Danielei Grecu ne-a mărturisit că duminică seara, în jurul orei 19.00, ea a trecut prin faţa magazinului şi a văzut maşina victimei, dar şi o bicicletă suspectă rezemată de chioşc. La câteva ore de la incident însă, bicicleta a fost abandonată într-un şanţ la câteva case distanţă, pentru ca, ulterior, ea să fie luată de un vecin în curtea sa. Bicicleta, conform ultimelor informaţii, aparţine tânărului Bătrâncea, care însă, pare-se, a ieşit din cercul de suspecţi.

Până atunci, fratele Danielei Grecu, tehnician veterinar al Primăriei Sălătrucel, şi părinţii acesteia se pregătesc de înmormântarea femeii, ce va avea loc în Berislăveşti, acolo unde a copilărit tânăra.