Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto www.livearad.ro

CONTRABANDIST din Călimăneşti, prins că vindea produsele pe INTERNET

Foto www.livearad.roVindea haine şi încălţăminte contrafăcute pe Internet în momentul în care a fost prins de poliţiştii de la Serviciului de Investigare a Fraudelor, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Este vorba despre un bărbat din Călimăneşti, Daniel G., care iniţial s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea a şapte infracţiuni de comercializarea de produse contrafăcute, iar zilele trecute el a fost trimis în judecată.

Conform poliţiştilor, la locuinţa contrabandistului au fost făcute 2 percheziţii domiciliare, fiind găsite peste 90 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Hainele şi pantofii erau inscripţionate cu însemne ale mărcilor înregistrate, dar aveau elemente clare de contrafacere. Valoarea totală a mărfii confiscate a fost de 7.000 de lei, iar bărbatul a recunoscut că le vindea pe Internet.

„Din cercetări a reieşit faptul că, din anul 2010, acesta ar fi comercializat către mai multe persoane, prin intermediul unui web-site, mai multe produse de vestimentaţie, ce purtau însemnele unor mărci înregistrate. S-a stabilit faptul că prejudiciul este de peste 2000 de euro, în dauna societăţilor care deţin marca înregistrată” – se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.