Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Comisarii Voica şi Dascălu rămân, deocamdată, sub comanda comisarului – şef Sărdărescu

INTRIGI. Gurile rele din Poliţia Vâlcea afirmau că cei doi adjuncţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, comisarii-şefi Ilie Voica şi Marius Dascălu, riscă să fie schimbaţi din funcţii, cunoscându-se tensiunile dintre ei şi comisarul – şef Nicolae Sărdărescu, cel ce va fi inspector – şef al IPJ Vâlcea pentru următorul an de zile. Ei bine, se pare că nu va fi aşa, Voica şi Dascălu rămânând cel puţin deocamdată pe poziţie, urmând să facă echipă cu noul şef al IPJ Vâlcea. Dar, poate că acest lucru nu va fi chiar în avantajul lor, pentru că viaţa lor profesională va fi destul de complicată de acum înainte, iar „distracţia” abia acum începe.

Mulţi se aşteaptă la reglări de conturi în fruntea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, odată cu decizia MAI de a-l împuternici pe comisarul – şef Nicolae Sărdărescu la comanda unităţii. Sigur, nu ar fi nimic ieşit din comun şi într-un fel s-ar face dreptate, ţinând cont că cel puţin unul dintre adjuncţi a avut câteva acţiuni de denigrare la adresa celui ce va fi inspector – şef al Poliţiei Vâlcea pentru un an de zile. Cazul s-a dovedit un fâs în final, iar comisarul – şef Nicolae Sărdărescu a demonstrat că este cu o clasă peste cel/cei ce au dorit să-l „îngroape” profesional. Acum, el revine în forţă în prim-planul scenei poliţieneşti din Vâlcea şi cu siguranţă îşi va pune o amprentă grea asupra muncii fiecărui poliţist.

„Fumurile”…de ţigară ale comisarului Voica se vor evapora

Cu toate că, pentru a face performanţă, are nevoie de propria echipă în fruntea IPJ Vâlcea, se pare că Nicolae Sărdărescu nu va face nicio schimbare la nivelul adjuncţilor unităţii, comisarii – şefi Ilie Voica şi Marius Dascălu rămânând, cel puţin deocamdată, alături de el la comandă. Ei bine, asta nu înseamnă că va fi linişte deplină, ci că nivelul de exigenţă va creşte substanţial, iar arogantul adjunct Ilie Voica va trebui să-şi lase deoparte aerele de mare poliţist şi să pună „osul” la treabă, fără a da ordine cu ţigara-n colţul gurii, cu o superioritate ce-l descalifică. Voica este însă conştient de acest lucru şi nu puţini sunt cei care spun că nu i-a picat bine deloc împuternicirea comisarului – şef Nicolae Sărdărescu, conştient fiind că de acum înainte va avea viaţă grea la IPJ Vâlcea, în ciuda susţinerii de care se bucură din partea chestorului Ion Stoica, secretarul general al MAI. Aşadar, interesante vor fi mai mult ca sigur şedinţele de comandă, acolo unde prieteniile nu vor mai conta, iar fiecare va răspunde pentru greşelile pe care le face.

Cât despre fostul împuternicit din fruntea Poliţiei Vâlcea, comisarul – şef Florian Marin, acesta va reveni în fruntea Poliţiei Municipale, acolo unde este titular pe post în urma concursului pe care l-a câştigat şi unde are o echipă destul de bună cu care suntem siguri că va avea rezultate şi va scăpa de critici şi reproşuri.